// NGO Connection Day – Podgorica

 

NGO Connection Day

NGO Connection Day 2015  je jednodnevni događaj namenjen organizacijama civilnog društva registrovanim u Crnoj Gori, a koje su zainteresovane za unapređenje svog uticaja na društvo kroz primenu najnovijih tehnologija u svom svakodnevnom radu.

Cilj ovog događaja je da poveže one koji su zainteresovani da jedni od drugih uče o korišćenju informaciono-komunikacionih tehnologija za ostvarivanje ciljeva organizacije, kao i da učesnicama i učesnicima predstavi softver i tehnološka rešenja koja Microsoft organizacijama civilnog društva nudi potpuno besplatno kroz svoj “Software donation program“. Svake godine, više od 70.000 organizacija iz više od 110 zemalja sveta koristi ovaj program.

logo-white-300x75Takođe, imaćete priliku i da čujete izuzetno korisno predavanje Nataše Đukanović iz Digitalizuj.Me o korišćenju društvenih mreža u NGO sektoru, a Marko Moračić iz našeg Habčeta će Vam predstaviti planove i ciljeve naše organizacije kroz motivaciono predavanje o percepciji i komunikaciji.

Učešće je besplatno, ali je registracija obavezna, pa Vas molimo da nam e-mailom (nikola(at)hubche.com) potvrdite učešće što pre, kako bismo mogli da planiramo prostor na osnovu broja prijavljenih.

Datum: Sreda, 6. maj 2015. godine, od 15 časova.

Lokacija: doMEn d.o.o – City kvart, Maša Đurovića, Lamela 3/1