// NGO Connection Day – Beograd

NGO Connection DayNGO Connection Day 2014  je jednodnevni događaj namenjen organizacijama civilnog društva registrovanim u Srbiji, a koje su zainteresovane za unapređenje svog uticaja na društvo kroz primenu najnovijih tehnologija u svom svakodnevnom radu.

Cilj ovog događaja je da poveže one koji su zainteresovani da jedni od drugih uče o korišćenju informaciono-komunikacionih tehnologija za ostvarivanje ciljeva organizacije, kao i da učesnicama i učesnicima predstavi softver i tehnološka rešenja koja Microsoft organizacijama civilnog društva nudi potpuno besplatno kroz svoj “Software donation program“. Svake godine, više od 70.000 organizacija iz više od 110 zemalja sveta koristi ovaj program.

Takođe, biće reči i o drugim oblicima saradnje organizacija civilnog društva sa Microsoftom, a učesnici će imati priliku i da, na licu mesta, isprobaju neka od Microsoftovih rešenja.

Učešće je besplatno, a prijavu (niže u tekstu) možete popuniti najkasnije do petka, 18. aprila. Prijave su zatvorene. Sve informacije na nikola@hubche.com.

Datum: Petak, 25. april 2014. godine, 12-17h

Lokacija: Avantura Bar&Food, kod kule Nebojša. Parking je besplatan. 

View Larger Map  |  Get Directions  |  View Bird’s Eye