// you're reading...

Vesti

Social Change Hackhaton u Mikseru

Hakaton

Priključite se Social Change Hackathonu i zajedno sa programerima i dizajnerima za 48 sati napravite društveno korisnu mobilnu ili veb aplikaciju koje će aktivirati građane, upotpuniti aktivističke projekte, ponuditi rešenja lokalnih problema i podstaći pozitivne promene.

Naši prijatelji, organizacija SEE ICT iz Beograda, uz podršku IEEE Foundation, po drugi put organizuje projekat „Social Change Hackathon” -”Hakaton za promene“ koji povezuje aktiviste i IT profesionalce iz cele Srbije u zajedničkom poduhvatu kreiranja društveno korisnih aplikacija. Događaj će se održati 16-18. maja u Mikser House-u.

Rezultat Hakatona će biti 15 mobilnih i veb aplikacija koje će aktivirati građane, upotpuniti aktivističke projekte, ponuditi rešenja lokalnih problema i podstaći pozitivne promene.

Prijave traju do 24. aprila, a za učesnike koji žive van Beograda obezbeđeni su besplatni prevoz i smeštaj. Drugari iz organizacije Hakatona će nam se pridružiti i na NGO Connection Day-u, kada ćete imati priliku da čujete detalje o samom događaju i radionicama pre događaja.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Discussion

No comments yet.

Post a comment